Grily, Poradna

Nachos na grilu

Skvělé party jídlo

Pořádáte společenský večer s přáteli či rodinou a chcete pro ně připravit skutečně nezapomenutelný předkrm? To se vám bude skvěle hodit tento recept na nachos, které máte na grilu Weber připravené za pouhý okamžik.

Ingredience

100 g kukuřičných chipsů

100 g chedaru

1 jarní cibulka

1 velké rajče

½ vařeného jablka

½ limetky

½ červené cibule

1 stroužek česneku

Zázvor

1 lžíce medu

1 lžíce cukru

½ rajčatového pyré

Příprava v kuchyni

Kukuřičné chipsy nasypeme do stojanu na drůbež Weber a posypeme je nastrouhaným chedarem. Pokud nemáte stojan na drůbež, můžete použít i grilovací misku. Zeleninu omyjeme a nakrájíme na malé kostičky společně s jablkem. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Dále nastrouháme česnek, zázvor a kůru z limetky. Všechny ingredience smícháme společně s medem, cukrem a rajčatovým pyré a poté přidáme do stojanu na drůbež.

Příprava na grilu

Gril Weber si předehřejeme na 185 °C na přímou metodu grilování. Jakmile je gril nažhavený, vložíme do něj stojan na drůbež s nachos. Uzavřeme poklop a grilujeme cca 15 minut, dokud není sýr rozpuštěný a salsa bublá. Nachos je dobré podávat s domácím guacamole.

Pro další tipy a triky sledujte náš facebook. Pokud vás tento článek zaujal a chtěli byste si pořídit gril Weber za nejlepší ceny, navštivte náš eshop.